Kurs gotowania w Avignon

4.7
(1396 Recenzje)

O tej aktywności

Akceptowane są bilety na smartfonie
Czas trwania: 4 godz.
Ta aktywność ma WYJĄTKOWE recenzje
Natychmiastowe potwierdzenie
BEZPŁATNE anulowanie
Od
920 zł 837 zł
BEZPŁATNE anulowanie
Brak ukrytych opłat
  • Rezerwacja jest potwierdzana natychmiast
  • Ta opcja zapewnia BEZPŁATNE anulowanie: zarezerwuj bez żadnego ryzyka!

Najważniejsze informacje

Lekcja gotowania z szefem kuchni w Awinionie. Odwiedź targ i naucz się gotować tradycyjne francuskie potrawy, których następnie skosztujesz. Jeśli wolisz nie gotować, wybierz opcję obejrzenia pokazu szefa kuchni.

  • Naucz się gotować tradycyjne francuskie potrawy od szefa kuchni.
  • Odkryj sekrety i techniki kuchni francuskiej.
  • Degustacja przygotowanych potraw po zajęciach.

Co obejmuje

  • Lekcja gotowania w Awinionie
  • Odbiór w Awinionie, Cassis lub Aix-en-Provence (jeśli wybrano)
  • Degustacja produktów
  • Profesjonalny szef kuchni

Wybierz uczestników i datę

Krok po kroku

Weź udział w kulinarnym doświadczeniu w Awinionie podczas lekcji gotowania prowadzonej przez szefa kuchni. Podczas 4-godzinnychzajęć nauczysz się gotować tradycyjne potrawy i francuskie techniki gotowania.

Przed rozpoczęciem gotowania odbędziesz wycieczkę po targu, gdzie będziesz mógł wybrać składniki , które zostaną wykorzystane w przygotowywanych potrawach.

Podczas zajęć szef kuchni poprowadzi Cię krok po kroku w przygotowaniu potraw. Dowiesz się, jak pracować ze świeżymi, wysokiej jakości składnikami. Poznasz również sztuczki tworzenia autentycznych potraw. Pod koniec zajęć będziesz mógł spróbować tego, co przygotowałeś.

Jeśli wolisz, zamiast gotowania masz możliwość wyboru między degustacją potraw, wizytą na targu i pokazem gotowania przez szefa kuchni.

Recenzje

4.7
· 1396 Recenzje
  • W
    W. B.
    5
    (0 Recenzje)
  • K
    K. N.
    5
    (0 Recenzje)
  • J
    J. O.
    5
    (0 Recenzje)
  • Q
    Q. X.
    5
    (0 Recenzje)
  • Zobacz więcej

    Wyjazd i powrót

    Inne rzeczy, które trzeba wiedzieć

    Zasady anulowania