Warsztaty sosu mojo na Teneryfie

4.7
(615 Recenzje)

O tej aktywności

Akceptowane są bilety na smartfonie
Czas trwania: 1 godzina 30 min
Ta aktywność ma WYJĄTKOWE recenzje
BEZPŁATNE anulowanie
Od
214 zł 195 zł
BEZPŁATNE anulowanie
Brak ukrytych opłat
  • Rezerwacja jest potwierdzana natychmiast
  • Ta opcja zapewnia BEZPŁATNE anulowanie: zarezerwuj bez żadnego ryzyka!

Najważniejsze informacje

Zanurz się w tradycji kulinarnej Wysp Kanaryjskich dzięki warsztatom kulinarnym, podczas których nauczysz się przyrządzać mojo picón na Teneryfie. Prowadzony przez profesjonalnego szefa kuchni, nauczysz się wszystkich szczegółów przygotowania tego pikantnego sosu podczas zajęć trwających około półtorej godziny w małych grupach liczących około 12 osób.

Podczas warsztatów, oprócz możliwości zabrania ze sobą do domu przepisu na sos mojo, odbędzie się degustacja potraw i degustacja wina w winiarni na Teneryfie.

  • Dowiedz się, jak przygotować typowy dla Wysp Kanaryjskich sos mojo picón podczas warsztatów na Teneryfie.
  • To doświadczenie, w którym będziesz prowadzony przez profesjonalnego szefa kuchni, trwa około półtorej godziny i odbywa się w małych grupach liczących około 12 osób.
  • Skorzystaj z tych warsztatów, aby zabrać ze sobą do domu przepis na sos mojo, a także skosztować różnych przystawek i degustacji wina.

Co obejmuje

  • Degustacja mojo picón
  • Przygotowanie do trzech rodzajów sosu mojo
  • Przepis na mojo picón
  • Degustacja przekąsek

Wybierz uczestników i datę

Krok po kroku

Dowiedz się od profesjonalnego szefa kuchni, jak zrobić sos mojo picón podczas tych warsztatów na Teneryfie. Podczas tych zajęć, przeznaczonych dla małych grup liczących około 12 osób i trwających około półtorej godziny, poznasz przepis na sos mojo, typowy dla Wysp Kanaryjskich.

Mojo picón to pikantny sos z czerwonej papryki pochodzący z Wysp Kanaryjskich, przygotowywany na bazie oliwy, octu i przypraw, często podawany z pomarszczonymi ziemniakami i innymi przekąskami.

Podczas tego doświadczenia nauczysz się, jak przygotować do trzech rodzajów tego pikantnego sosu, zgodnie z rodzinnymi przepisami, takimi jak mojo z kolendry, mojo z pietruszki i mojo czerwone. Będziesz korzystać z szerokiej gamy składników, które będą dostępne na warsztatach dla Ciebie i całej grupy.

Przepis, którego będziesz przestrzegać , będziesz mógł zabrać ze sobą do domu, aby pochwalić się swoją wiedzą.

Oprócz warsztatów mojo picón, będziesz miał okazję spróbować różnych przekąsek i degustacji win z bodegi , w której odbędą się warsztaty, takich jak Dragoblanco, Hollera lub Monje Tradicional. Ta opcja napojów alkoholowych będzie ograniczona do osób pełnoletnich.

Recenzje

4.7
· 615 Recenzje
  • K
    K.
    5
    (0 Recenzje)
  • L
    L.
    5
    (0 Recenzje)
  • L
    L.
    5
    (0 Recenzje)
  • B
    B.
    4
    (0 Recenzje)
  • Zobacz więcej

    Inne rzeczy, które trzeba wiedzieć

    Zasady anulowania