Klasa robienia sushi w Tokio
O tej aktywności
- Rezerwacja jest potwierdzana natychmiast
- Ta opcja zapewnia BEZPŁATNE anulowanie: zarezerwuj bez żadnego ryzyka!





Najważniejsze informacje
Wypróbuj nowe doświadczenie podczas lekcji robienia sushi w Tokio. Poczujesz się jak miejscowy, gdy nauczysz się przygotowywać to typowe danie w różnych odmianach.
Przez około 3 godziny lokalny instruktor nauczy Cię najlepszych sztuczek i metod przygotowywania pysznego sushi. Następnie będziesz miał okazję skosztować własnych dzieł.
- Dowiedz się, jak przygotować sushi w różnych formach: niguiri, inari, california roll lub tekka roll.
- Skosztuj tego, co sam przygotowałeś i dołącz do tego inne lokalne produkty.
- Ciesz się ekskluzywnością zajęć w małej grupie.
Co obejmuje
- Lekcja robienia sushi w Tokio trwająca około 3 godzin
- Mała grupa
- Degustacja sushi, zupa miso i zielona herbata
- Lokalny instruktor
Wybierz uczestników i datę
Krok po kroku
Zajęcia z robienia sushi w Tokio to idealne uzupełnienie niezapomnianej wycieczki do miasta, z którego pochodzi ta znana na całym świecie i spożywana na całym świecie potrawa. Lokalny instruktor będzie Twoim przewodnikiem podczas około 3-godzinnych zajęć.
Będzie dużo czasu, aby nauczyć się tradycyjnych metod i kilku sztuczek ułatwiających robienie sushi. Przygotowane zostaną nadzienia i dodatki do sushi, a także inne typowe lokalne potrawy, takie jak bulion czy ryż do sushi.
Podczas przygotowań instruktor będzie towarzyszył ci w przygotowaniu trzech różnych rolek sushi. A kiedy skończysz, nadejdzie czas na ostateczny test: degustację własnych dzieł.
Samodzielnie przygotowanemu sushi towarzyszą inne lokalne produkty, takie jak zupa miso i zielona herbata.
Zajęcia przeznaczone są dla małych grup, liczących nie więcej niż 10 osób. W ten sposób masz pewność, że instruktor poświęci Ci uwagę i zapewni wyłączność, aby jak najlepiej wykorzystać zajęcia.
Wszystkie materiały i składniki są wliczone w cenę zajęć.