Kurs gotowania w Hoi An

4.7
(1682 Recenzje)

O tej aktywności

Akceptowane są bilety na smartfonie
Czas trwania: 4 godz.
Ta aktywność ma WYJĄTKOWE recenzje
Natychmiastowe potwierdzenie
BEZPŁATNE anulowanie
Od
128 zł 117 zł
BEZPŁATNE anulowanie
Brak ukrytych opłat
  • Rezerwacja jest potwierdzana natychmiast
  • Ta opcja zapewnia BEZPŁATNE anulowanie: zarezerwuj bez żadnego ryzyka!

Najważniejsze informacje

Poznaj wietnamską kulturę kulinarną podczas lekcji gotowania w Hoi An. Wybierz najświeższe produkty na miejskim targu i popłyń bambusową łodzią z przewodnikiem.

Przygotuj swoje dania z pomocą lokalnego szefa kuchni i skosztuj swojego dzieła. Aktywność trwa około 4 godzin i obejmuje transfer z miasta Hoi An oraz lokalnego przewodnika.

  • Naucz się gotować różne wietnamskie potrawy pod okiem profesjonalnego szefa kuchni.
  • Odkryj najświeższe produkty na targu Hoi An i poznaj składniki wietnamskiej kuchni.
  • Popłyń bambusową łodzią typową dla regionu i złów własnego kraba.

Co obejmuje

  • Lekcja gotowania w Hoi An z profesjonalnym szefem kuchni.
  • Lokalny przewodnik.
  • Wizyta na lokalnym targu w celu wybrania świeżych składników.
  • Przejażdżka tradycyjną bambusową łodzią.

Wybierz uczestników i datę

Krok po kroku

Podczas lekcji gotowania w Hoi An poznasz wietnamską kulturę kulinarną i nauczysz się przygotowywać tradycyjne potrawy. Ta 4-godzinna atrakcja obejmuje towarzystwo lokalnego przewodnika, wybór produktów na targu, przejażdżkę bambusową łodzią, połów krabów i 2-godzinną lekcję gotowania prowadzoną przez szefa kuchni. Transfer z centrum Hoi An jest również wliczony w cenę.

Zajęcia rozpoczną się od wizyty na targu Hoi An, gdzie poznasz i wybierzesz świeże składniki, które będziesz gotować na zajęciach. Dowiesz się, jak identyfikować i wybierać produkty wysokiej jakości, jednocześnie odkrywając nowe smaki i typowe potrawy regionu.

Po wizycie na targu wejdziesz na pokład bambusowej łodzi, typowej dla tego regionu. Na łodzi popłyniesz do łowiska, gdzie będziesz mógł złowić własnego kraba. Będzie to jeden z głównych składników używanych podczas lekcji gotowania.

Po złowieniu kraba udasz się do restauracji, gdzie spotkasz profesjonalnego szefa kuchni, który poprowadzi Cię w przygotowaniu niektórych tradycyjnych wietnamskich potraw. Dowiesz się o technikach krojenia, marynowaniu i czasie gotowania, a także o połączeniu smaków i przypraw typowych dla kuchni wietnamskiej.

Po przygotowaniu potraw będziesz mógł cieszyć się wspólnym posiłkiem z kolegami z klasy. Możesz wymienić się przepisami z różnych krajów i kultur oraz porozmawiać o swoich doświadczeniach. To wyjątkowa okazja, aby spróbować wietnamskiej kuchni ze świeżych lokalnych i ekologicznych produktów przygotowanych przez Ciebie.

Recenzje

4.7
· 1682 Recenzje
  • Z
    Z. I.
    4
    (0 Recenzje)
  • B
    B. A.
    5
    (0 Recenzje)
  • Q
    Q. T.
    5
    (0 Recenzje)
  • B
    B. O.
    5
    (0 Recenzje)
  • Zobacz więcej

    Wyjazd i powrót

    Inne rzeczy, które trzeba wiedzieć

    Zasady anulowania