Klasa gotowania pizzy i lodów na wsi Florencji
O tej aktywności
- Rezerwacja jest potwierdzana natychmiast
- Ta opcja zapewnia BEZPŁATNE anulowanie: zarezerwuj bez żadnego ryzyka!
Najważniejsze informacje
Jeśli jesteś zainteresowany nauką robienia makaronu lub pizzy i lodów z profesjonalnym szefem kuchni, jest to wyjątkowa okazja. Podczas zajęć trwających około 5 godzin będziesz miał okazję nauczyć się krok po kroku, jak powstają te potrawy w idyllicznym otoczeniu: na pięknej toskańskiej farmie, zaledwie 15 minut od Florencji.
W grupach liczących około 26 osób nauczysz się robić pizzę i lody ze składników, które sam zbierzesz na farmie. Ponadto będziesz cieszyć się maksymalnie trzema daniami, piwem lub winem, a także przepisami do odtworzenia w domu. Nie martw się o transport, ponieważ minibus odbierze Cię z Florencji i zawiezie na farmę na obrzeżach miasta.
- Dowiedz się, jak zrobić makaron lub pizzę i lody, korzystając z porad profesjonalnego szefa kuchni na farmie na obrzeżach Florencji.
- Ta aktywność trwa około pięciu godzin w grupach liczących około 26 osób.
- Minibus odbierze Cię z Florencji i zabierze na farmę w Toskanii, gdzie odbędzie się wydarzenie.
- Rezerwacja obejmuje do trzech dań oraz piwo lub wino.
Co obejmuje
- Warsztaty z profesjonalnym szefem kuchni
- Przepisy na pizzę/makaron i lody
- 3-daniowy lunch lub kolacja
- Piwo lub wino
Wybierz uczestników i datę
Krok po kroku
Jeśli jesteś miłośnikiem jedzenia i chciałbyś nauczyć się robić makaron lub pizzę i lody w bukolicznej Toskanii, jest to wyjątkowa okazja, która na pewno Ci się spodoba. Dzięki profesjonalnemu szefowi kuchni , który poprowadzi Cię i udzieli wskazówek, jak je przygotować, będziesz w stanie przygotować dwie ulubione potrawy Włochów. Podczas rezerwacji wybierz preferowaną opcję: zajęcia z makaronu i lodów lub zajęcia z pizzy i lodów.
Ponieważ farma znajduje się na obrzeżach Florencji, ta rezerwacja gwarantuje transport z Florencji do miejsca zajęć, które znajduje się zaledwie 15 minut od miasta.
Wycieczka trwa około pięciu godzin i odbywa się w grupach liczących około 26 osób. Po wysłuchaniu wprowadzenia i historii tych dwóch potraw, zabierzesz się do pracy i zbierzesz składniki do ich przygotowania na farmie.
Rezerwacja obejmuje trzy dania do wyboru na obiad lub kolację. Do posiłku podawane jest również piwo lub kieliszek wina.
Z zajęć uczestnicy wyjdą również z przepisami na pizzę i lody, dzięki czemu będą mogli odtworzyć je w domu lub gdziekolwiek zechcą. A gdyby tego było mało, otrzymasz dyplom potwierdzający, że od teraz będziesz ekspertem w dziedzinie pizzy i lodów.